Saturday, April 17, 2010

Port Meinan Lyna... Kemas 10 kali sehari Pehtu Konpom Sepah Balik

Lyna nie, kami takdelah mewah sangat mainan die....yang ada pun, just satu bakul sampah yang kecik tue....ada dalam gambo nie yang tergolek tue.... tp lyna amat2 suka sepahkan meinan die...naik letih ai kemasnyer.... Portnyer kat lampur caterpillar nie kat area sebelah tv.... kat situ jer... tp kadang tue abis jugak dipunggahnyer die punya meinan ke merata umah...
Seee....proses pengalihan meinan sedang berlaku.... tu kang, ikut suka die jer nak campak bear tue ke mana sajer.....nota wat lyna:
Mama letihler sayang, asik duk kemas sepah kemas sepah yer...

2 comments:

Mama AqiL said...

aku tergelak sorang biler baca topic nie..KERANA aku turut sama mengalami perkara ini..Mengemas berPULUH2 kali port mainan si aqil dan tempatNyer mmg sama Cam lyna..sebelah tv...Asal aku kemas..aqil pun punggahkan balik..tp bukan dia nak main pun..saje suka tengoh benda tue bersepah2..alahai anak2 skrg..

::Mamalyna:: said...

same yek anum.... nasibler kita dek kena buli ngan anak2 kita....hehehhehe