Friday, April 30, 2010

I'm Sori Bos!!!

Tadi ai sampai parking basement ai kul 2.40 ptg.... pusing punya pusing, parking tarak...turun plak basement 2...pun sama cam hareemmmm jer... so ai terpaksa block kete my bos....
Naik jer ofis, ngan muka selamba jer cakap, sori bos, saya terlambat, cari parking takde.... bos ada nak p mane2 ker... saya block kete bos....
Sori bos yek... i have no choice
(tak kose ai nak pusing berkali2 lot parking kat ofis ni, dah tentu memang takde)

6 comments:

..nOj rawK.. said...

hehehehe sedih plak aku baca cite ko neh. rase cam nk ambik gambo kete aku yg tgh parking ngn selesa kt dpn opis je. heheheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sib baik bos baik hati yer ;-)

Siti said...

hahaha...takpe..boss mesti tak mrh tu...:)

::Mamalyna:: said...

nojah, ko memang... suka dengki kat aku...

::Mamalyna:: said...

diana, bos balik lambat, memang ejan balik dulu baru die balik... so memang ijan tak lama block kete die...

::Mamalyna:: said...

siti, harap2 die tak marah...tp ejan dah bitau dah kat die...lagipun die balik lambat...ejan sharp punch kul 4.30 ptg, hehehhe