Thursday, April 8, 2010

Hadiah dari Kak Ina dah Sampai....

Ari tue ai masuk contest anjuran kak ina aka senior time study kat uitm pahang....Bonda's 1st Giveaway -Contest Anugerah Terindah...

ai tak menang grand prize tp kak ina berbesar hati memberi gift pada sape2 yang antar 10 penyertaan... so ai pun antara yang 10 org tue....
Masih fresh di tangan.... meh kita tengok isi dalamnyer....
keychain kartun.... ni mak kartun yg dalam antasinchi tue kan...
Telah selamat digugusan kunci sang kancil yang comel itu...
Kak ina, tq so much...

5 comments:

Zimah's Depart said...

tahniah..dpt hadiah..saya pun dok tunggu hadiah contest yg lyna menang 1st prize tu..contest serius baby..jgn kata hadiah..bayang pun xde..huhue..

aiDieNa said...

Wah cumilnyer keychain itue.. hehehe... Alhamdulillah berjaya sampai dengan selamat ke tangan empunya hadiah..

Lenkali akak buat contest lagi support tau!

mamalieyna said...

waah atasinchi...sukaa..! ^_^ tahniah eh!

Siti said...

comeinya keychin tu..siti kdg2 layan gak kartun tu kat tv...

::Mamalyna:: said...

zimah, iye ker....ingatkan dah dapat dah...

kak ina, toce2...boleh2, bila akak nak wat contest? tak sabar nak join nie...heheheh

mamalieyna, yer...atasinchi...

siti, tu ler, layan jugak kartun atasinchi nie...