Wednesday, April 28, 2010

Geram Betul ngan Maya nie...

Awat Maya nie?... Geram plak ai tengok.... Dah sibuk nak menggatal balik ngan si Dani tue... Dani tue kan target nak rampas n nak jugak kawen ngan maya.... Ai rasa Adam tue asben yang baik jer... nampak sangat cam ayah mithali time die layan anak perempuan die yang comel tue...

Nampaknyer citer AdaMaya nie dah ada konflik... Kita sebagai penonton nie dah start resah dan sakit hati jer kan.....

Ishhhh sangat2 geram ngan Dani yang ngok ngek tue...

8 comments:

Ain said...

rasa nak belasah jer si dani tu kan....

memang tak tau hukum agama langsung.....

mana boleh kacau bini orang....

grrrrrrr.....

whiteco-p said...

ummm demam adamaya ek..hehhehe

::Mamalyna:: said...

Ain, a'ah...ejan rasa nak deshuh2 jer...geram betul ler...

::Mamalyna:: said...

whiteco-p, hehehehe...semestinya...tak penah miss lagi nie...

~anna&anuar~ said...

eiiiii... mencikkkk la si maya ni.. yg pi layan dani tu nape?? tgedik2 plak call2... sian adam... sengal la.. nyampah citer gni tau... laki punye ensem, anak punye comey, giler ape nak kat dani tu plak kan... peeeeliiisss la.. (emo di situ)

::Mamalyna:: said...

anna, sabo2...jgn emo2, hehehhe...tp akak pun sama gerammmmm

~aSHa~ said...

kalo maya tak buat gitu....cite adamaya abis la...takde yg kemuncaknye..ehehehhehehe

::Mamalyna:: said...

gidah, nasib baik bukan ko pengarah drama, hehehhe