Wednesday, March 31, 2010

Saiz S, M dan L

Di satu petang yang hening dan indah, selepas mengambil anak di taska, si isteri berkata 'abang, jomler makan kat brother's, malehler nak masak ari nie'....si somi pun menurut kata.... sesampai jer di kedai, waiter pun datang, ditanya mau minum air ape... so si isteri cakap 'nescafe ais satu'.... si somi 'fresh oren suam satu'....si waiter bertanya, fresh oren tue nak saiz ape, die ada 3 saiz, saiz S, M dan L.... si isteri dah tergelak dah, (gilerrrr air pun ada saiz cam baju....biasa ai dengar kalau air gelas besar, panggil saiz jumbo)....

dalam bape minit, air pun sampai....ni ler air fresh oren suam saiz L.... kalau XL, agaknyer antar satu jug, kalau XXL or XXL, tak tauler camne plak...

gelagat anak kepada si somi dan si isteri yang cara makan ikut sedap die jer....ni sambil makan sambil tengok tv...udahnyer tv atas pale die, thats y duk cenggini...

2 comments:

Siti said...

puas minum air satu gelas besor gitu..kalau sorang minum mau kembong perut...hahaha

::Mamalyna:: said...

siti, kami siap tapau balik umah air tue, tak terabis...memang dah kembung perut pun, hehehe