Monday, March 29, 2010

Cepat Benor Panjangnyer....

ape yang cepat panjang? RAMBUT LYNA yer....lyna nie rambutnyer lebat dan itam yer... pehtu cepat sangat panjang....cepat sangat2...tengok rambut depan tue, dah nak menutup mata dah....kalau nak tengok kening tue, kena selak rambut dulu....hehehee...

rambut belah tepi tue, mak mertua ai dah siap trim sikit, kalau tak, leh masuk mulut.... rambut lyna nie sebenarnya dah panjang, kalau mandi, rambut belakang tue dah bawah bahu dah, tp pesen rambut lyna nie jenis curly or bergulung2 kat belakang tue, tu yg bila rambut die kering, tak nampak yang rambut die dah panjang...

skit masa lagi, memang bawak lyna ke kedai ler coz nak trim sikit rambut depan tue, ai tak berani nak potong sendiri, kang senget benget plak....so better kita serahkan pada yang pakar kan...

5 comments:

*Miss Geli^ said...

nampak besar benar dah lyna dalam gambar nih...

Siti said...

comei sungguh lya ni.
siti lepas cukur rambut anak2, tak pernah lagi potong rambut diorg. mmg dah panjang sgt..cuma sebab rambut diorg kerinting..nampak la tak panjang.

bukhairiah said...

ai br je potong rambut diena sabtu lepas...herot berot jadinya..potong depan jer...pjg sgt samapi xnmpk kening...nie dh mcm abu bakar yelah plak ghupe

lin_cute said...

she sooo cute anyway.....

::Mamalyna:: said...

nogha, memang dah besar pun..

siti, ijan penah ptong sekali jer rambut lyna, tue pun wat layer bukan potong pendek..

mrs. bubu, tu yang tak berani nak zass sendiri rambut lyna, mana reti duk diam budak tue...

lin,toce2:D