Tuesday, March 23, 2010

Ai Tepek Tang Sane...Ai Tepek Tang Sini...

Ape citer tepek2 nie....bukan tepek bedak yer....tp tepek sticker kat kete.... contohnyer kat kete ai nie...lately banyak benor sticker nak kena tepek kan....dahler kat atas tue dah tepek line silver sebagai cover silau matahari....lama2 nanti penuh cermin kete depan tue....silap haribulan nanti, ruang kosong yang ada cuma belah driver jer.....hehehhehe

cermin depan di sebelah co-driver....atau dalam erti kata lain...tempat yang ai sokmo duduk even ai ada lesen memandu aka mem beso yang sememangnyer beso...hehehehe

bawah sekali roadtax pehtu sticker kuarters pehtu sticker ofis ai...masih punya ruang satu sticker lagi

cermin hadapan di bahagian driver kepada ai...hehehhee, ampun bang!!!

sticker drive-thru Mc D ngan sticker ofis asben ai....tu ada lagi sticker drive-thru KFC yang tak tepek lagik...

kete korang camne? lebih kurang dari kete ai yang banyak sticker atau korang lebihhhhh lagi....hehehe

3 comments:

umilia said...

ooo..keta aku tak byk sgt tepek..yg ade stiker roadtax.stiker kuarters..stiker umh mama..tu je rs nye..tak ingtla..padahal aku tiap2 ari bwk keta..hahahaha..

Siti said...

yuhuu

::Mamalyna:: said...

lia, hahahah...tak pasan even hari2 bawak yek...sesungguhnyer ko pemandu yang berhemah...hehee