Sunday, February 14, 2010

Mama...Sila prihatian terhadap saya...

Mama..... bila tengok saya isap dua jari ni, sila prihatin terhadap saya yer....ini tanda2 saya :-

Pertama
LAPAR...Sila beri saya minum susu atau beri makan kat saya

Kedua
NGANTUK....sila betulkan posisi saya supaya saya leh landing sesedap atas badan mama..

lyna punya pesen bila die lapar atau ngantuk, mesti die isap 2 jari iaitu jari manis dan hantu....even time tu dia isap, aku lega coz gigi die elok n tak jongang ke depan.... mana tau, kut2 gigi kehadapan kang, kena nyanyi lagu lyna...lyna...lyna...lyna gigi jongang....(sila nyanyi kut rythm lagu halimah jongang)

2 comments:

mimis said...

errkk.. bukan org2 tua ckp klau budak isap jari nak dpt adik ke? emm..

zue @ annaleeya said...

satu pesen dgn airel neh... suke isap 2 jari tu... tp airel mesti ade selai kain lampin wat gosok2 kt muke.. pastu sure airel tido... ekekeke.. mcm2 pesen kan???