Wednesday, January 27, 2010

Bila Dapat Barang Baru

Tadi lunch hour, aku balik umah....pehtu aku kasik lyna baju adiah giveaway kan...terus lyna pegang n usungler baju tue ke area meja makan, bawak masuk bilik aku, pehtu pusing satu hall, kiranya tadi die asik usungler baju tue kan....dapat mende baru, syok agaknyer....ikut perangai sapeler tue kan...hehehehe

Pehtu lyna skang, kalau bleh nak duk kusi cam nie
nak duduk atas kusi cam orang beso jer... kalau dapat duduk camnie, kaki tue siap goyang2 lagi....tu die buat muka boring coz aku snap gambo die jer...Kekadang tue, die berdiri atas kusi nie, riso aku coz takut die bolos jer...

6 comments:

mamalieyna said...

alala kiutnya aksi lyna ni..ikut mama eh?! ^_^

bukhairiah said...

mamalyna pasni jgn masuk pe2 contest lagik...jeles bangat neh...kasik ai plak menang...kikikiki

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, yg perangai tak sabo dapat barang baru, tu konpom ikut mamanya, hehehe

mrs. bubu, saya tak bersalah...wua..wua...(sambil nangis hentak2 kaki)

dilaOHdila said...

salam...
happy lyna dapat baju baru tu erk (he he he)
budak2 kalau dapat benda baru memang seronok.....

~aSHa~ said...

amboi kemain..tgu la mama mdm dtg sini..tgk lyna..

ko ada tak weekend ni..aku nak terjah setiap rumah ni...

::Mamalyna:: said...

dila, hehehehe...barang baru, tu yg syok lebih tue...

gidah, mingu nie ke ko datang, aku balik pahang, antor mak aku...