Thursday, December 3, 2009

Mengerlip Sangatkah Aku?

Ari nie aku dressing camnie....pepagi aku sampai ofis, ada ofismate aku tegur aku coz aku first time pakai tudung nie kat ofis..... ari ni aku pakai tudung CT tp aku tak biarkan depan tue terkangkang...aku pin bawah tue sekali ngan anak tudung....aku tak sanggup nak pakai tudung nie biar lepas cam ct tue....bukannya ape, aku nie ada cik lyna tue....buatnyer dibantai tarik tudung aku nie, tak pasal2 tinggal anak tudung, lagi haru.....lagipun aku rasa pakai camnie lagi selesa dan terletak jer....tak dinafikan tudung ni banyak berlian die....baju purple aku nie pun cuma ada lace jer kat tangan die tp takdelah obvious sangat kan....

Ni aku jalan kat ofis tadi, ramai jugak org tegur....sampai ada yg cakap, ingatkan sape tadi yg mengerlip tue....tp meka kata CANTIK....hahahaha, sila jangan muntah yer....pehtu ada plak yg singgah bilik aku lagi tengok coz kakak tue kata, aku lain macam ari nie.....hahahaha....artis kah aku?hehehhehe....

Tp kiranya tudung camnie blehler kut pakai kat ofis kan walaupun mengerlip bling-bling....aku pun ada jugak pakai baju mengerlip, kaler merah lagi...ok jer....mungkin aku nampak lain ari nie coz aku pakai tudung cenggini kut....

(p/s: pijot, hang masih ingat tak dressing aku nie?)

11 comments:

ibuhaikal said...

cantik2...sekali sekala kita mengerlip tak pe kak..heehee

tu yang menjadik tumpuan ramai tu...

..nOj.. said...

fuhyoooo mcm mak datin la dia.... ok ok... approve... lawo kena la ngan jawatan ko sebagai driver tu... hahaha

::Mamalyna:: said...

ena, betul tue, sesekali mengerlip ape salahnyer...

nojah, ko nie, tak abis2 lagi perli aku pasal aku drive tp kuar ikut pintu penumpang kan...dah okler pintu tue..kalau tak, jatuh standard ai tau...kiranya aku pakai cenggini, aku konfident yer kuar ikut pintu drebor...hhehehe

aLoNg@Na said...

ala jan,mengerlip skali skala pe slhnya ek..alg pn suka pkai tdung ni,tp ikut mood gk...tiap kali aku pkai tudung ni,danish suka sgt melenggak dok tarik2...lama2 dia pn dh jemu nengok mama dia pkai tudung cenggitu,ok la..xheran dh dia..

serius CANTIK dipandang ko pkai tudung tu...

iz-AnN عبداللطيف said...

huhuhu...baru nak cakap...siti norhalijan...:P

iedaLUVsham said...

tantekk la!! :) coz ieda mmg suke bling2 :)

~aSHa~ said...

aku pun nak ckp ..mcm mak datin...pe kata ko jual plak tudung mcm ni ye...

*Miss Geli^ said...

yang terkangkang tu kira nampak leher ke?camne?

lawa weih..tapi aku nak pakai tanpa anak tudung...seswai tak?

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak harini pun pakai tudung ariani masa besday kat kfc haritu. ramai gak yang menegur. sampai malu la pulak. heheeh

btw lagi lawa pin kat dagu dari terkangkang tudung tu

::Mamalyna:: said...

along, ijan first time pakai tudung cenggitu, tu agaknya pelik sikit org ofis pandang kut...

izan, haruslah sama pesen ngan org kampung kan....betul tak nojah?

ieda, i luv bling2 too...heheheh

gidah, bagiler can aku merasa dressing ala mak datin...alerrr kat luar sane, dah ramai org jual tudung nie..

nogha, ha ler, terkangkang tue nampok leher...bukan ko dah penah pakai kaler merah kan, ko pakai cam ct tue..ni tudung aku beli sekali ngan anak tudung...tudung nie licin kan, ko blehler pakai cekak rambut dulu, cari ada span sikit pehtu ko cucuk ngan jarum peniti sikit cam antena tue...cucuk tu ati2ler..kang cucuk otak plak...tukar gelaran plak nanti, dari cik geli jadi cik mengom..hehehehehe

kak mimi,tdung itam akak tue memang lawa...mengerlip bling2 die tau...maklumler ariani mari...kak, bila nak pakai kaler cream punyer...ijan suka pin dari terkangkang...selesa dan kemas sikit..

.:fyzz:. said...

ejan aku dh tgk dh kegelemeran hg pkai tudung nih masa kenduri adik ipaq hg hari tuh..hmm lawo2..mmg blink2 n lip lap gitew..ni kami dh puji ramai2 nih ko nak bgi ape sbg hadiahnya hehehe