Wednesday, December 30, 2009

Jgn Bergerak!!! Anda Telah diTahan....

Ha....ambik ko....kaku terus di situ...Di sana
Di Sini....

Di sana sini....heheheh
Tara....
Lyna skang punye pesen, ape2 yang boleh dimasukkan kat pala die, die akan sauk jer....cam sekup pala aku tue, kira betuller kan....memang pakai kat pala....tp kalau dah paper beg dan bakul mainan, itu dah takde keje dah....heheheheh

Penah jugak die serkup pala die, tutup penuh abis semua muka tue pehtu jalan....aku biarkan ajer...tup2 aku dengar sayup2 bunyi kedegang!!! pehtu bunyi plak wuaaaa!!!!....iyer...iyer aku tau yang lyna terlanggar pintu or dinding.....pesanan aku pada lyna, sendiri cari pasal, sendiri tanggung yer...

6 comments:

~aSHa~ said...

lyna nak solat ye...solat rajin2...jgn lupa doa tuk mamaAsha sekali ye...

..nOj.. said...

mak aii.. hehehe ko ni pun satu... kejam sungguh cian la budak tu... mcm2 hal la lyna ni

::Mamalyna:: said...

gidah, memang rajin...tang aku tahiyad tue ler, die p duduk atas paha aku tue...

nojah, salah aku ker? sape suruh serkup pala tue...hehehehe...

.:fyzz:. said...

baiyuk caiyan(jangan bergerak polis..nih bahasa kantonis..) heheh lawak la lyna nih..hehhe..very dramatic girl..mmg time solat tuh la kita kena bayk bersabo kan..kdang2 pia yg dh tua tuh pun..buat peel depan aku..kdng2 leh wat lompat kijang antara sejadah ke seberang aku..sabar itu istana iman.huuhuh

bukhairiah said...

mama sakat lyna eh...sakat samp langgar dinding...kejam la mama nie

::Mamalyna:: said...

pijot, perghh siap cakap bahasa kantonis tue, hehehehe....aku rasa sikit masa lagi, lyna wat jugak lompat kijang tue...hehehe...ni kes ko solat tak kusyuk ke?

mrs. bubu, takler sakat, takat usik jer...hehehehe....dah dia jalan tutup semua kapla, ai biarkan ajerr...hehhehe