Tuesday, August 4, 2009

::TENSEN2::

hUARGGGGHHH....tensen2..... Ari nie aku pakai baju merah mengerlip2...kain kosong kaler merah n tudung pun merah.....kiranya aku ari nie memang merahler....spentot merah jugak ka? tak pasti plak...hehehe....dah...dah jangan lucah.....bab2 lucah nie kita serahkan pada yang pakar iaitu puan nowa..... yang buat aku tensen n tak selesa adalah tudung aku...lembik!!!!! tak elok terletak tang hujungnyer....jap2 senget, pehtu terkelepek.....aku tak bubuh lilin kat situ pehtu aku tak beli lagi mende alah yang izan guna kat tudung die tue....boring2....rasa tak beh jer...sikit2 nak tengok cermin, repair tudung.....kan dah tambah keje aku ari nie....dahler ari nie banyak keje remeh2.....mencik betul....

Lagi benci bila aku tak leh upload gambo coz bateri kamera aku takde....nak transfer gambo ke pc tak cukup power.....takkan kamera kena minum poweroot plak....ape aku merepek nie... kena beli bateri baruler.....ape ingat kamera ko nie water proof ker? (cakap kat diri sendiri....)

Adoyai.....bos meeting kat tingkat 9 tue.....disebabkan die jugak, ari nie aku 2 kali turun naik....takpe2....dah katanya SYMP kan.....mak redha ajelah.... meeting lama2 sikit bos yek.... omak banyak keje kat bawah nie yeh....hehehe....

5 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

belilah weii...kiwi clean fabrik starch...ke nak suh aku belikan...hehehe...

ibuhaikal said...

haah..kak ijan ari tu pun saya cam gitu jugak..pastu masa g jejalan ngan kak izan terus dia suh saya beli mende tu..sekarang nie dah takde masalah bile pakai tudung yg lembek2 nie...cuba test nengok...

~aSHa~ said...

aku pun suka bos meeting lama2...
ops silap tajuk..ini tajuk tensen bab tudung merah mcm mak ngah kan? ermmm nak kata apa ek...no komen la...

mela said...

waduh...sibuknya ijan...cari PA ijan..wakakakak

::It's Me:: said...

izan, ari tue aku dah pegi ca4, tak teringat pun, nie baru teringat

ena, harus p cari nie...tensen giler ari nie...

gdah, ape2 pun bleh gidah...

mela, iyer..aku pa yang sibuk...sibuk ka?heheheh