Wednesday, August 19, 2009

"BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST" Looking For Beautiful Prince and Princess"


Salam petang....kali ni aku nak masuk contest ini....contest ini dianjurkan oleh mea myra, mommy kepada Zara Iris Delisha....

Untuk maklumat lanjut contest ni....bleh klik sini yerr

http://meamyra.blogspot.com/2009/08/beautiful-baby-search-contest-looking.html

Hadiahnyer ialah....

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

bestnyer adiah.....bertuahnyer kalau aku yg menang..... kalau misteri gift pun....ai suker....

syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara
~ yes....saya menurut perintah....udah difollow....
2. sila add banner di atas pada sidebar..
~yes.....udah diletak...
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
~ yes....udah jugak....
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri
~ yes.... keterangan di gambar...
5 sila nyatakan bila gambar diambil.
~ yes....di gambar jugak....

6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...

NAMA : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
UMUR : 11 BULAN (masih layak coz below 3 years)

Gambar ini diambil semasa first Photoshoot kami bersama Cyberphotog di Taman Putra Perdana pada 28 Jun 2009 yang lalu..... teramatler suka gambo ni sebab lyna memberi pose yang cute dan comey.....mata tepat memandang kamera.....tersenyum simpul....

dan ini gambar lyna bersama ayah lyna iaitu ENCIK MOHD HILMY BIN ABDUL JALIL.....gambar ini diambil semasa kami menghadiri majlis pernikahan anak member asben di Dewan Sri Seroja, Presint 15 pada 6 Jun 2009......cukup suka gambar ini kerana ia melambangkan kasih sayang seorang ayah kepada princessnyer.... (abang, ijan still top princess abang kan.....:P)

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09



2 comments:

Mea Myra said...

HALU LYNA... AUNTY DA TGK PIC LYNA TAW. U R SOO CUTE DEAR. GUDLUCK!

::It's Me:: said...

mea myra...lyna said : tq auntie... your princess zara so cute..