Monday, August 30, 2010

Zap..Zass...Zap..Zass

Memang dah plan, untuk potong rambut depan lyna yang dah nak menutup mata lyna tue... balik lipis dan ada masa sebelum time masuk jenguk mak kat spital, so bawakler p salon nie...
rambut lyna yang curly kat bawah... ingatkan nak layed sikit rambut tue, tp cina kedai tue tak kasik...katanya nanti lagi tak cantik...
lyna yang mendengar kata... duduk diam jer atas kusi tue... just pandang ai sambil sengih2... riso jugak, takut terjun dari kusi tue... terserlah kan pp labuh lyna yang copy paste ayah die, hehehhe

6 comments:

Hezesuze said...

tapi mula lyna cam xreda jek rambut dia kene potong...huhu

eima said...

alahai baik nye anak dara nih ...
fahim dulu ... dah menjerit²...air mate dah ngalir ..hahha

Anakmama said...

ololo baiknya die...
duk diam jer..
hihi

aSmiDar said...

alahhhaiii..baikya lyna..
duk diam je ek..
nnt mintak upah ngn mama yersayang..hihihi

mamalieyna said...

alahai muka penuh redha je tu..hehe..

mummy_ayu said...

baik je dia duduk diam yer..iris pun nak potong rambut before raya nie..minggu depan kot..