Thursday, April 16, 2009

::SUNGGUH ENAK DIMAKAN BEGITU SAJE::

ari tue kan, aku ada tertengok kat blog sape ntah, kelupaan aku....die kata 'mende' nie sedap...aku tengok pun cam best jugak...so aku request kat laki aku yg aku nak jugak2 'mende' alah nie...so terjumpalah kat kedai petronas. Sesampai jer kat umah, aku terus bukak 'mende' alah nie.....Adakah ia betul2 sedap?




.








..








...








....








....



sius korang, memang sedap roti nie...memang betul ngan tagline 'sungguh enak dimakan begitu saje'....tp regenya agak mahal sikit, RM4 satu...sekejap jer kami laki bini makan, tup2 abis. ari tue terjumpa lagi roti nie, laki aku suruh beli 2, abis ko RM8 hanya tuk roti...makan sampai lebam! Aku pasan roti yg jenis camnie ada 2 tau...satu butterscotch n satu lagi chocolate raisin, aku dah try chocolate raisin tue tp tekak aku tak bape gemor jenis yg tue....jenis nie jugak yg sedap..... tryler wei....

2 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

ce bagi aku sikit...aku nak rasa ni...

..nOj.. said...

aku dh pasan dh roti ni... tp lum try lg... tp firasat ku mengatakan mmg sedap...sbb butter kn.. roti ape yg xbeh klu letak butter weh