Tuesday, April 21, 2009

::LYNA THIS MORNING::

Pagi nie putrajaya ujan...start ujan kul 3 pagi..Thats y malam semalam panasssss.......Camne aku tau start ujan kul 3 pagi? Jeng...jeng...jeng... kisahnya semalam lyna tido awal...belum sempat dinner die dah tido.... lebih kurang, kat2 kul 3 tu, lyna meragamler kan....lapo agaknya kut...sebelum tue, aku bf jer die....lama betul die bf, sampai aku rasa 'kosong'....tp duk still merengek jugak, aku assume memang die lapo bebetul nie..... n for the FIRST TIME aku bangun tuk bancuh susu, sebelum nie memang tak penah coz malam memang lyna fully bf.... time tuler aku pasan ujan turun.... lebat jugak...
Semalam aku dah berbincang ngan asben tercinta tuk antar lyna ke nurseri...ye ler dah cuti lama kan duk umah saje coz wan @ mak aku ada kat umah aku lagi, tp disebabkan ari nie ujan n aku plak malas nak renyah2 nak bukak payungler masa menghantor lyna ke taska, maka ari nie lyna still lagi mengisi borang cuti untuk hadir ke taska..... Pagi nie lyna bangun awal, meh kita snap gambo yek sayang......

Lyna with ayah.... (ayat dalam ati: awat mata laki aku stim jer)

Lyna nie kalau korang nak tau, sokmo cenggini tau....bila ayah die nak cium die jer, mulaler wat muka syok n manja2 cenggitu...boring mamalyna tau... rilekler lyna, ayah cium mama, mama rileks jer.....alamak, terlebih sudah!!!

last but not least....lyna with mama.....sila abaikan muka mama yg banyak 'botoks' tue.....

6 comments:

..nOj.. said...

nmpk dh muka silyna tu copy muka ayah...heheh... cam dh beso je anak ko ni weh... setaun dh ke

Mama Lyna said...

iye ker cam kopipaste muka ayah die...bukan ko sorang saje berkata2 camtue...tensen aku...hehhehhe..setahun kebendenyer, dah terang2 daryn kuar dulu dari lyna tau...

.:Iz-aNn (",):. said...

weii...ngaper kening laki ko smbung kemain gitu...suh dia cukur ar kasi putus...hahah...hasutan ni...

Mama Lyna said...

ntahler izan wei...aku sokmo cakap kat die yg kening die bersambung kat tengah2 tue cam jambatan klcc jer...abg, ampunnnnnnn!!!!!

pojie said...

Al fatihah kat ayah ko..
yang pergi tetap akan pergi..
kita yang hidup harus teruskaN.
moga rohnya dicucuri rahmat.

Mohd Fauzi Mahamud said...

Al fatihah kat ayah ko..
yang pergi tetap akan pergi..
kita yang hidup harus teruskaN.
moga rohnya dicucuri rahmat.