Thursday, April 23, 2009

::BIG FLOWER::



nak citer pasal bunga nie... bunga nie aku suka...aku beli bunga just RM5.90 ni kat bkt kayu itam, jauh kan....aku takdelah p sana semata2 nak beli bunga nie...kan aku sambung berpantang kat umah PIL kat aloq setaq....pehtu asben aku plak ada mesyuarat ape ntah kat holiday inn kedah....minggu tue jugak sepatutnya asben aku pikap aku bawak balik pjaya...syukur2 atleast die leh duit claim minyak kan utk bertugas rasmi @mengambil isteri ... bos die nak p membeli belah kat bkt kayu itam tue, asben aku bitau aku n aku memang teringin nak p sana....the reason aku nak p sana coz first, aku memang tak penah p....second, nak tengok, ape yg duty freenyer...adakah ia standard cam langkawi? third, aku dah abis pantang 44 hari maaaa!!!aku nak jalan2!!!!!hehehehe. time aku p tue, aku dah 55 hari cenggitu dah...lyna aku tak bawak, tinggal kat umah ngan MIL....pada pendapat aku, bukit kayu itam nie takdelah best mane pun....shoping duk bawah satu bumbung jer...best lagi langkawi, leh shoping berbawah2 bumbung, hehhehehe....berbalik pada kisah bunga2ku, aku ada beli 2 batang bunga nie, satu kecik n satu besorrr.....yg gambo nie bunga beso kaler oren, bunga kecik kaler merah....skang nie aku lilit bunga aku nie kat stamp lamp kat umah aku tu, bila dikaji2 balik cam tak bape lawo jer letak kat situ, bila pasang lampu, cam ada kegelapan sikit bila tang mentol atas........tp sekarang aku dah ada idea nak letak bunga nie kat mane...jeng...jeng...jeng....TUNGGU.......
(nota tuk asbenku: abang, ijan tak kira, ijan nak letak jugak bunga nie kat tempat tu...nak jugak2....so abang dipaksarelakan tuk TUNAIkan.....)

7 comments:

PuteriSatu said...

salam...thanks singgah blog akak...salam kenal ye..

Ada Ayrissa said...

kak ejan,
bunga ni byk kat kedai 99 kat sni..ekekekek..

..nOj.. said...

len mcm je ni... nk letak kt mane la tu gaknye

Khas Lysha said...

salam kenal.. thanx singgah blog sy..
* dah add n follow u... ;)

~Atie+Farid~ said...

salam........kte dh jd polower..ehehehe

nnt add ye

~aSHa~ said...

bape henget ni wei

Mama Lyna said...

rm5.90 jer...aku dah letak dah spt yg dihajati..nanti aku upload gambo