Sunday, March 8, 2009

::DANCE WITH ME::


(sila abaikan tangan mamaku itew....hehhehehe)
ok kawan2...ari nie saya nak ajak kawan2 menari bersama saya....kita nak menari tarian ape yek....tarian poco-poco leh tak?


ishhhh.....mana abang airol, abang danish, kak sara (ooo kak sara nak mekap dulu, pakai siptik, pakai blusher), kak damia, kak nurin (akak ni, tengah standby nak tunggu adik HNIrfan kuar nie), kak pia (akak ni lambat sikit, coz tiket bas tak beli lagi....camne leh lupa beli ni... tu ar duk jauh lagi kat aloq setaq terketaq-ketaq tue...naikler bas durian bird ker, seri maju ker)abang aqeef, cik daryn @ cik bom-bom dan mat aqil (aqil, pat ar meniarap, kita geram jer tengok awak duk mengiring2 tue, kita rasa nak tolak awak jer, hehhehehe)

okey, disebabkan saya nie instructor kamu...makanya saya perlu berdiri di atas stage okey....


ready!!!!!!!!!music please......

chop!!!! abang danish ngan abang aqeef wat ape tue....abang danish, kita nak belajar menari nie...bukannya nak wat aksi ultraman, superman, batman, cicakman, man belon ke ben10 ker....diri elok2 yek..... abang aqeef, nape bawak basikal tue...dah ler bawak basikal bukannya nak duduk atas tue, p berdiri plak sambil wat tangan peace...tangan peace ker, cam buat sign 'nice secawe' jer lyna tengok.....berdiri tegak2 yer abang2 semua...nanti lyna turun p cubit2 manja kang....

okey...mula2 kita bukak kaki sikit... goyang2kan badan ke kiri dan ke kanan
1..2..3..4..5..6..7..8....8 lagi

kita bukakkan kaki lagi.....dan lagi..... badan jgn berhenti bergoyang tau.....

last sekali, kita tambahkan bukaan kaki kita....kangkangler sejauh mane yek...sambil tue kita angkat tangan cam saya buat nie....utk menambahkan kecomelan dan kegedikan kita, kita jelir lidah sikit....alamak..saya laparler plak....mau icap susuler....ape kata kita berhenti setakat nie saje....sat lagi kita sambung yek...babai....

6 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

weii...ni model jualan langsung ker...hehehe...anak gegirl, mamanya takmo kalah ar nak touch ngan baju yang cung2 kan...hehehe

~aSHa~ said...

anak gegirl mesti la nak touch up lebih2 kan...ehehehe...mesti bergaya....ko nak pinjam bb damia jadi model pun bleh...free jerk...ehehehe....tgu aku beli dulu ye...pegawai aku ni bz nak tgk gambo ni...

Mama Lyna said...

hehehhe...leh jer...masalahnya mak si bb damia tue tak beli barang aku pun...kalau tak, leh jadi model tersohor...

..nOj.. said...

xde gaya makcik ejan pun bb ni... anak sape... hehehe

.:Iz-aNn (",):. said...

anak si hilmy tulah...

Mama Lyna said...

anak akuler wei...punyaler susah aku nak kuarkan die sampai aku duk spital lama... ada gaya aku tue, tang warna kulit tue...(cerah sangat ke aku nie, hehhehe)