Tuesday, February 10, 2009

Purple vs Blue Kaler....

aku yg sibuk membetulkan kedudukan pale anak aku...acik izan nak tangkap gambo lyna tue....pstt to nojah...lihatler lengan anak aku tue...takde lagi mengerlip cam lengan anak ko....


psstt anum...gambo nie kita salahkan izan coz kamera die tu wat nampak kita 'hangat' dari biasa...


First of all, tq izan @ camerawoman @ mak buyung.... ni gambo ari nie kat taska...saje dera izan suh ambik gambo...aku? maleh ngan alasan kamera aku takdop bateri....korang tengok ar..aku ngan anak aku kaler pepel n anum ngan mat aqil kaler biru... Citer pasal lyna.(kene letak titik, kang izan n nogha marah). Skang dah pandai tawaf satu toto, letak je jap, terus bergolek2 n round itu toto, aku pun kena awasi jugak coz kang terlebih kawasan plak, hentam pala atas simen, mau menjerit. Pehtu dah pandai isap jari tangan n kaki... isap tangan tue, aku tak heran sangat tp yg isap tang kaki tue...tensen jugak aku dibuatnya...konon lyna dah pandai nak adikler...ye ker? blum lagi kan abang kan...blum kan..(sambil kelip2 mata).... tadi izan duk kata anak aku payah nak senyum... mama lyna ajor, senyum pada yang perlu dan menguntungkan jer...hehhe...duk sokmo senyum ngan mak mat aqil kan dah dapat diskaun toto rm5...baguih2,hehheh. pehni senyum banyak2 kat acik izan plak, leh die tangkap gambo lyna banyak2 plak n kasik baju walaupun die tak jemput kita p lunch lauk ketam kat umah die. kepada kengkawan, jika ada gambo aku kat blog aku nie, tempat penggambaran adalah sama jer iaitu di taska coz kat situ jer aku kerahkan izan tuk snap gambo aku anak beranak...hhehhe.

8 comments:

*Miss Geli^ said...

tetiap ari ke kena pakai baju sama kaler ngan anak wei?

.:Iz-aNn (",):. said...

tulah pasal...hari2 kena sedondon gamaknya...hehehe...

Mama Lyna said...

gilo nogha...aku tak sempat karang, dah komen...

*Miss Geli^ said...

karang tak komeng kang, ada orang kecik ati, dari orang suh komeng, baik aku komeng sesiap

.:Iz-aNn (",):. said...

ko memang...balik² aku gak yang kena...mencik tau...

~aSHa~ said...

perghh punye la terasa hati ni..takut2 disekat oleh ejan je tak bagi komen kat dia...sbb byk kali aku cuba tadi..tak bleh2...huhhh
dah lupa plak mende nak tulis...jap lagi la aku baca balik..

.:Iz-aNn (",):. said...

aku jugak jadi mangsa ko...lenkali kalu ko nak background lain...ko amik jelah nset aku or kamera aku ni bawa balik umah ko tu...hahaha...

~aSHa~ said...

wei mana taipan aku pjg2 tadi..ish tensen tul...nape jadi cenggini kecik hati aku...